Lav din egen skattejagt til herreaftenen

Vil du gerne arrangere en sjov og anderledes aften for dig og dine venner? Så kan du overveje at lave din egen skattejagt. Dette er en hyggelig og spændende aktivitet, som I helt sikkert alle sammen kan få en masse sjov ud af. Læs med videre her og lær mere om, hvordan du laver din egen skattejagt til herreaftenen.

  1. Vælg et tema

En skattejagt har normalt et specifikt tema. Det kan være alt lige fra superhelte til magi, biler eller noget helt andet. Dine muligheder er uendelige. Hvis du har brug for inspiration, kan du finde en masse online, så du kan vælge det helt rigtige tema. 

  1. Valg af gåder og kodesprog

Når du skal lave beskeder til skattejagten, kan du skrive dem med hjælp fra gåder og kodesprog. Det vil gøre jagten en del sværere og også sjovere. Eksempelvis kan du skrive beskeden som en rebus. Det kan også være, at du opfinder dit eget kodesprog eller noget helt andet. Det er helt op til dig, og hvor meget tid du har til at lave skattejagten. Hver besked skulle gerne føre personerne videre på skattejagten og et trin tættere på skatten.

  1. Find gode gemmesteder

Du skal ligeledes finde gode gemmesteder til dine beskeder. Beskederne skal selvfølgelig føre hen til disse steder, men tænk godt og grundigt over, hvor de skal ligge henne. Det skal du naturligvis tænke over, inden du skriver beskederne.

  1. Husk at have en skat

Slutningen af skattejagten skal selvfølgelig ende med en skat. Det kan være hvad som helst. Er I alle glade for vin, kan du købe en god flaske hvidvin. Find det online.