The head viaplay

The Head – Viaplay

4. mar. 2022 — Se The Head og alle de bedste TV-serier online på Viaplay. Du kan streame serier på computer, tablet, smartphone, spillekonsol og smartTV.

Se The Head og alle de bedste TV-serier online på Viaplay. Du kan streame serier på computer, tablet, smartphone, spillekonsol og smartTV.

The Head – Viaplay serie-anmeldelse – Heaven of Horror

The Head – Sæson 1 – Afsnit 1 – Viaplay

Se The Head – Sæson 1 – Afsnit 1 online på Viaplay. Her kan du streame TV-programmer på computer, tablet, smartphone, spillekonsol og smartTV.

The Head – Ny international Viaplay originalserie med danske …

The Head – Anmeldelse | Viaplay Thriller-serie • Heaven of Horror

4. dec. 2020 — THE HEAD er en ny Viaplay thriller-serie, hvor der sker en række mord. Eftersom historien udspiller sig på Antarktis, hvor en gruppe på ti …

THE HEAD er en ny Viaplay thriller-serie med et meget internationalt cast og flere danskere i hovedrollerne. Læs vores anmeldelse her >

The Head | StreamingGuide – Kino

The Head – Ny international Viaplay originalserie med danske navne Viaplay

11. nov. 2020 — Den internationale serie ‘The Head’, med bl.a. danske Alexandre Willaume, er den næste Viaplay Original. Serien beskrives som en visuelt …

Den internationale serie ’The Head’, med bl.a. danske Alexandre Willaume, er den næste Viaplay Original. Serien beskrives som en visuelt smuk og hæsblæsende gyser, som foregår på Sydpolen, hvor en mindre gruppe forskeres insisteren på at fortsætte deres vigtige research i klimaforandringerne får fatale konsekvenser.

Og der er danske skuespillere i hovedrollerne! – WOMAN

The Head – Sæson 2 – starter 5. marts på Viaplay – Viaplay

3. feb. 2023 — Når den internationale Viaplay-serie ‘The Head’ vender tilbage med sin anden sæson, er det igen med John Lynch i rollen som biologen Dr.

Når den internationale Viaplay-serie ’The Head’ vender tilbage med sin anden sæson, er det igen med John Lynch i rollen som biologen Dr. Arthur Wilde, der ønsker at redde menneskeheden fra et totalt klimakollaps.

The Head | Official Trailer | A Viaplay Original – YouTube

I gyserserien ‘The Head’ spiller Alexandre Willaume og Laura Bach to … Viaplay. På Antarktisk arbejder et forskerhold, skiftvis i vinter-sommerhalvåret.

The Head | Sæson 2 | Official Trailer | A Viaplay Series

Den nye gyserserie The Head har danske skuespillere i hovedrollerne | Woman.dk

12. nov. 2020 — Så er der virkelig gode nyheder til dig, for snart får den internationale Viaplay Original-produktion The Head nemlig premiere – en serie med …

Snart kan du se frem til at dykke ned i et spændende gyserdrama, der udspiller sig på Sydpolen, når The Head lander på Viaplay.

Keywords: the head viaplay, the head viaplay skuespillere