Sprøjtepistol biltema

Sprøjtepistol ES 350 – Biltema.dk

Biltema tilbyder vores populære farvesprøjter / sprøjtepistoler og airbrushes til gode priser. Så er du dækket ind når du maler.

Lavtrykssprøjtepistol med trinløs regulering af tilførslen til sprøjtemaling med vand- og opløsningsmiddelbaseret maling og lak, træbeskyttelsesmiddel, undervognsbehandling, plantebeskyttelsesmiddel og motorvask. Leveres med DIN-bæger, ekstra dyse på 1,8 mm samt 700-ml-beholder. 230 V.

Sprøjtepistol til maling | Se airbrush og farvesprøjter – Biltema.dk

Sprøjtepistol til maling | Se airbrush og farvesprøjter – Biltema.dk

Se udvalget og find din nye farvesprøjte og malersprøjte ved Biltema. Produkter i høj kvalitet, fremstillet i kronbelagt aluminium til kendte lave priser.

Biltema tilbyder vores populære farvesprøjter / sprøjtepistoler og airbrushes til gode priser. Så er du dækket ind når du maler.

Malersprøjte SG500 – Biltema.dk

Model med høj ydelse til sprøjtelakering på biler og andre overflader, hvor der kræves et meget jævnt lakeringsresultat. Malingbeholder: 0,5 liter. Dyse: Ø 1,3 mm. Af aluminium, plast og rustfrit stål. Praktisk stativ og servicekit medfølger.

Sprøjtepistol, 8 stråler – Biltema.dk

Drejeligt mundstykke til otte forskellige typer af stråler. Med nippel til lynkobling. Passer til moderne 1/2″-koblinger.

Sprøjtepistol PG 18 V – Biltema.dk

Batteridrevet sprøjtepistol til fleksibel maling i hjemmet og garagen. Leveres med renseudstyr og viskositetskop.  OBS! Indgår i MultiX 18 V-serien med fælles 18 V batteri (batteri er ikke inkluderet).

Sprøjtepistol til højtryksrenser – Biltema.dk

Lille og et lanse som tilsluttes højtryksrenseren med M22-kobling, og som passer via lynkobling til skumsprøjte 17-840. Der kræves ikke adapter. Du kan efter behov nemt skifte mellem de 5 sprøjtedyser med forskellige spredningsvinkler, der er inkluderet. Dyserne har følgende spredningsvinkler – rød 0 grader, gul 15 grader, grøn 25 grader, hvid 40 grader og sort til højtryksrensere med shampoodispenser.

Farvesprøjte og malersprøjte i høj kvalitet – Biltema.dk

Se udvalget og find din nye farvesprøjte og malersprøjte ved Biltema. Produkter i høj kvalitet, fremstillet i kronbelagt aluminium til kendte lave priser

Sprøjtepistol, 1/2” – Biltema.dk

Trinløs flowstyring, der let styres med tommelfingeren. Drejelig dyse med syv forskellige slags stråler. Standardkobling (1/2”).

Malersprøjte ES 650 – Biltema.dk

Lavtrykssprøjte med trinløs regulering af tilførslen ved sprøjtemaling. Med opbevaringsrum til mundstykke. Levereres med 1,8 og 2,6 mm mundstykke, bærerem, 1,8 m slange, DIN-bæger samt 800 ml beholder. Lavtrykssprøjten er egnet til:  Vand- og opløsningsmiddelbaseret maling og lak, som af producenten er godkendt til sprøjtemaling  Træbeskyttelsesmiddel  Motorvask  Plantebeskyttelsesmidler Lavtrykssprøjten er ikke beregnet til:  Vægmaling (emulsionsmaling)  Slammaling, brandbeskyttende maling og visse typer metalmaling.  Alkaliske eller syreholdige malinger  Brandfarlig maling og midler, hvis flammepunkt er under 55º C.

Sprøjtepistol, metal, 1/2” – Biltema.dk

Til rengøring eller vanding. Regulerbart mundstykke, fra kraftig stråle til fine vanddråber. Regulering af vandmængde. Af metal og slagfast plast. Med nippel til lynkobling. Passer til moderne 1/2″-koblinger.

Keywords: sprøjtepistol biltema, malerpistol biltema, biltema sprøjtepistol