Kugleled biltema

Skruestik, kugleled – Biltema.dk

Kugleledværktøj til udskiftning og montering af kugleled. Benyt kugleledværktøjet og undgå skader på delene du monterer.

Skruestik, kugleled

Vinkelled – Biltema.dk

Med kugletap.

Kugleledværktøj & reservedele – Biltema.dk

Kugleledværktøj & reservedele – Biltema.dk

Kugleledværktøj til udskiftning og montering af kugleled | Benyt kugleledværktøjet og undgå skader på dele | Specialværktøj til markedets bedste priser >>

STYRELED – Biltema.dk

STYRELED

Kraftkugleled 1/2″ – Biltema.dk

Kardanled med kraftigt kugleled beregnet til mekanisk tilspænding i en vinkel. Egenskaber: Gennemboret: Til møtrikspænder med låsestift, fjederbelastet kugle eller gennemboret drivtap Universalled: Tilspænding i op til 15° vinkelforskydning O-ringsspor: Så O-ringen kan holde låsestiften på plads Sortfosfateret: Slidstærk, blændfri overflade med høj korrosionsbestandighed BEMÆRK! Velegnet til maskinel møtriktilspænding!

Kugleledsaftrækker – Biltema.dk

Styrekugle-/bærekugleaftrækker. Værktøjet har en åbning på 19 mm.

Kugleledsaftrækker, justerbar – Biltema.dk

Til afmontering af de fleste typer kugleled/styrekugler op til 20 mm.  Justerbart gab op til 50 mm.  Med 3 stk. ekstra brudstifter.  Brudstifterne er beregnet til at knække ved for høj belastning. 

Kugleledsaftrækker – Biltema.dk

Praktisk værktøj til nem afmontering af kugleled.  Let at få det til at passe til forskellige biler.  Med gafler i størrelserne 20, 22, 24, 27og 30 mm.

Aftrækkergaffel, 410 mm – Biltema.dk

Til løsning af kugleled.

Kugleledsaftrækker, justerbar tilbud hos Biltema

Nuværende Kugleledsaftrækker, justerbar tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Kugleledsaftrækker, justerbar tilbud og nyd de billigste Kugleledsaftrækker, justerbar tilbud til de bedste priser.

Keywords: kugleled biltema