Jp andetest

Årets store andetest: »Det er, som om den leger kylling«

3. dec. 2021 — Det er jo egentlig sjovt, man ikke spiser and noget oftere, for det smager bare skidegodt. Karsten Mikkelsen, køkkenchef på Jyllands-Posten. »Ja …

Dommerne var overraskede over et usædvanligt højt niveau til årets blindtest af ænder. Men det kan være en god idé at erhverve juleanden tidligt, da både variationen og antallet af ænder på markedet i år er skrumpet gevaldigt ind efter det værste udbrud af fugleinfluenza nogensinde registreret i Europa. 

Usædvanlig begejstring under dette års andetest

Usædvanlig begejstring under dette års andetest: Én fritgående and fløj til tops med seks stjerner

6. nov. 2018 — Husk at tage dig god tid, når der er and i ovnen. Ellers (æ)nder det galt, lyder rådet fra chefkokken til årets andetest i Jyllands-Posten, …

Dommerne var begejstrede og overraskede over det høje niveau i årets andetest. Supermarkederne byder på flere gode ænder, og man kan uden de store klimakvaler spise andesteg juleaften, mener forsker i forbrugeres klimaadfærd.

Årets store andetest: Hverken den billigste eller dyreste …

Årets store andetest: Hverken den billigste eller dyreste vandt – men der var et godt bid i vinderen

26. nov. 2017 — Årets andetest: Hos årets bedste juleand hænger pris og kvalitet sammen. Der er kåret en ny vinder i Jyllands-Postens årlige …

Jyllands-Postens kårer igen i år den and, du skal hive op fra køledisken for at sikre julefreden. Og så fortæller madhistoriker Bettina Buhl, hvordan andestegen blev danskernes foretrukne julespise.

Den store andetest: Billigt er godt, men det bedste koster ekstra

Jyllands-Posten er et anti-ekkokammer og bringer holdninger fra hele det politiske spektrum. … Årets store andetest: To ænder scorede fem stjerner.

Husk at tage dig god tid, når der er and i ovnen. Ellers (æ)nder det galt, lyder rådet fra chefkokken til årets andetest i Jyllands-Posten, hvor en enkelt and fik smagsdommerne helt op at flyve.

Hos årets bedste juleand hænger pris og kvalitet sammen

Årets andetest: Hos årets bedste juleand hænger pris og kvalitet sammen

3. dec. 2017 — Jyllands-Postens traditionelle store andetest har en klar vinder.

Der er kåret en ny vinder i Jyllands-Postens årlige juleandekonkurrence. Feltet i toppen var tæt, og vinderanden smager af jul – præcis som den skal.

Kronikker fra almindelige mennesker, politikere, eksperter og …

Kronikker fra almindelige mennesker, politikere, eksperter og organisationer

4. dec. 2020 — Jyllands-Posten · @jyllandsposten. Årets store andetest: Vinderen er fænomenal https://bit.ly/33L7EpA. Translate Tweet.

Jyllands-Posten er et anti-ekkokammer og bringer holdninger fra hele det politiske spektrum

Den store test: Undgå fadæsen – vælg denne and til juleaften

Jyllands-Postens traditionelle store andetest har en klar vinder.

Årets store andetest: Her er den and, du skal købe til juleaften

Keywords: jp andetest