Gamle synonym

Synonym for Gammel – Synonymbog.com

Synonym for Gammel

Synonymer for gamle · forne, · forladte, · overlevede, · grå, · hengemte, · urnordiske, · jas, · aflagte, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Gammel

Synonym for Gamle – Synonymbog.com

Synonym for Gamle

Vi fandt 69 løsningsforslag for ordet GAMMEL som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til GAMMEL.

Beskrivelse og synonymer for ordet Gamle

GAMMEL – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

jeg vil æde min (gamle) hat på .. bruges for at forsikre tilhøreren om at ens formodning i en bestemt sag er rigtig. Synonym jeg vil vædde på at .

gammel — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Synonymer af Gamle som Senior, Tidligere, Forhenværende, Aldrende, Grå, Ældre, Aflægs, Klarede, Støvede, Pensionister og mange andre …

Gamle Synonym

Gamle Synonym – Dansk Synonymer

En gammel Kiælling kommer, . . | Afskiørter sig den gamle Krop, | Kort sagt: sig laver til at klyve (op i træet). CFrim.AS.218.

Synonymer af Gamle som Støvede, Pensionister, Forne, Forladte, Overlevede, Grå, Hengemte, Urnordiske, Jas, Aflagte og mange andre …

Ord der allerede var gamle i gamle dage — sproget.dk

Hvis ikke andet fremgår, er angivelserne udledt på baggrund af målene efter 1683. Det er forbundet med nogen usikkerhed at omregne gamle mål til metersystemet, …

Oversigt over ældre måle- og vægtenheder

POST 1. FORKERT – GRIM – SOVE. VARM – KED AF DET – SYG. POST 2. TYND – SMUK – VÆRE VÅGEN. RASK – KOLD – GLAD. POST 3. ANGST – VÅD – GAMMEL.

SYNONYM ANTONYM USKØN SKRÆK ELSKE SLØJ …

Gamle Synonymer: Tidligere, Tidligere, Engang, Forbi, Daværende, Olden, Allerede Eksisterende, Foregående, Engangs, Svunden, Alderen, Modne, Erfarne, ældre, …

Hvad er synonymer for Gamle – ABC Synonymordbog

Liste over synonymer til det ord GAMMEL og 59 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for GAMMEL – Krydsord

Synonymer for GAMMEL

Liste over synonymer til det ord GAMMEL og 59 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Keywords: gamle synonym